Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cégbemutató

Kedves Partnereink!

Cégünk jelenlegi székhelye Hajdú-Biharban, Nádudvaron található.
Több mint 20 éve állunk partnereink rendelkezésére a Magyar mezőgazdaságban.
A mezőgazdasági szektorban felmerülő igények költséghatékony, de szakmailag magas színvonalon történő megoldására törekszünk.

Mottónk:  Magyar gyártótól, Magyar terméket, Magyar gazdának

 A Wyxabo  Kft.  története:

  • A Társaság 1991-ben alakult, forgalma a RÁBA, RAU és IFA alkatrészek kereskedelmére épült. Az akkori növekvő igények kielégítésére elindította a nyugati típusú gépek alkatrészeinek forgalmazását is.
  • 2000-ben megalapította saját gyártóüzemét, melynek  segítségével elérhetővé tette számos eredeti alkatrész kiváltását. Napjainkra a minőségi javításoknak köszönhetően a viszonteladói és végfelhasználói partnerek száma folyamatosan növekszik. A gyártóüzem jelenlegi létszáma 35fő.
  • 2005-ben kizárólagos forgalmazója lett a világhírű GATES márkának, mezőgazdasági ékszíjakban. A GATES gyár több mint 100 éves múltjának és tapasztalatának köszönhetően a mezőgazdasági szegmensben vezető szerepet tölt be, mint elsővonalas gyári beszállító. Üzemei szerte a világon megtalálhatók mint, például: Anglia, Franciaország, USA, Lengyelország …
  • 2008-ban az ipari és mezőgazdasági láncok forgalmazásával egyidejűleg megvásárolta a Heveder Plus láncgyártó és összeszerelő üzemet. Ezáltal termékskálája tovább bővült, melyben fellelhetők a mezőgazdasági láncok mellett, terményszárítók, keverőüzemek, építő és élelmiszeriparban használatos láncok is.
  • 2009-ben leszerződött a Santirini tárcsalevelek forgalmazójával, ezáltal újabb lépést téve a hazai munkagépek alkatrészeinek ellátása felé.  Termékskálájában megjelennek a hazai piacon beszerezhető normál vastagságú lapoktól vastagabb, nehezebb tárcsalapok.
  • 2012-ben Hazai és romániai piacon, a nemzetközileg ismert kínai JHB-AGRI csapágyakat, mint képviselet  forgalmazza.

Fő törekvésünk a magyar gyártók termékeinek megismertetése, elterjesztése a hazai gazdák körében.

Cégnév: WYXABO KFT.
Szolgáltató székhelye: 4181 Nádudvar, Bem J. u. 34-38.
Cégjegyzékszám: 09 09 011343
Elérhetőség: info@wyxabo.com
Ügyfélszolgálat: 
Adószám: 13434236-2-09
EU adószám: HU13434236

Ügyvezető:
Szabó József