Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Futárszolgálat

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a GLS az INNIGHT és a Magyar Posta futárszolgálat futárai kézbesítik.

  • A GLS hétfőtől péntekig munkaidőben szállít.
  • Az Innight specialitása, hogy a küldeményeket késő délután hozza el, és még ugyanazon a napon az éjszakai futárszolgálat kiszállítja a célállomásra. Így már másnap reggel ügyfeleink rendelkezésére állnak.
  • A Magyar Posta MPL Futárszolgálata a feladástól számított 2 munkanapon belül 8-17h között szállít.

A csomag méretét és a kiszállítás sürgősségét figyelembe véve válasszuk ki a megfelelő futárcéget. Ezt a megrendelést követően kollégánk egyezteti önnel.

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a webshopunk adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.
 

Személyes átvétel cégünk telephelyén

Személyes átvételre is lehetőség van cégünk telephelyén.