Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Futárszolgálat

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a GLS és Magyar Posta futárszolgálata kézbesíti Önnek.

FONTOS! Túlsúlyos (az alkatrész súlya egymagában nagyobb, mint 40 kg) és túlméretes (az alkatrész hossza nagyobb, mint 2 méter) csomagot sem a GLS, sem a Magyar Posta nem tudja kiszállítani. Rendszerünk, ebben az esetben is számít szállítási költséget, ám ez nem valós. A túlsúlyos vagy túlméretes alkatrész rendelése esetén kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és megbeszéli Önnel a szállítás további lehetőségeit és költségeit.

Lehetőség van raklapos szállításra is. Ebben az esetben az INNIGHT futárszolgálat fogja Önnek kézbesíteni rendelését. Amennyiben, rendelésének összsúlya eléri a 340 kg-ot úgy azt raklapon szállítjuk ki Önnek. Eben az esetben is felvesszük Önnel a kapcsolatot és pontosítjuk a szállítás módját és időpontját.

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a webshopunk adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.
 

Személyes átvétel cégünk telephelyén

Személyes átvételre is lehetőség van cégünk telephelyén.

Tel.: +36 (54) 528-500
Nyitvatartás: H-P: 7:30-16:30 óráig